TERMENI SI CONDITII
Utilizarea acestui magazin virtual implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. LIGHTPLAY SRL îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.
Termenii şi condiţiile prezentate respectă reglementările legislative aflate în vigoare: Ordonanţa nr. 21 din 21 august 1992 privind protecţia consumatorilor, publicată în Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992; Legea comerţului electronic – nr. 365 din 7 iunie 2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002; Ordonanţa nr. 130 din 31 august 2000 (actualizată până la data de 12 ianuarie 2004) privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, publicată în Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003, aprobată cu modificări prin Legea 51/2003; Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014 din 04/06/2014. Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsele se pot returna in termen de 14 zile lucratoare dar toate taxele aferente returului vor fi platite de cel care returneaza produsele.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, LIGHTPLAY SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe lightplay.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Lightplay, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Lightplay pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Lightplay de activitati in scopul declarat. LIGHTPLAY SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele dumneavoastră personale.
De asemenea, LIGHTPLAY SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: Curierat, servicii de plata / bancare, sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor noastre.
Cumpărătorul este de acord să primească obiecte promoționale, produse gratuite, precum și informații prin telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la LIGHTPLAY SRL. Prin încheierea acestui acord, Cumpărătorul se obligă să accepte termenii și condițiile LIGHTPLAY SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti scrie la adresa de email din rubrica de contact de pe www.lightplay.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.